Barnehagestiftelsen Kanvas lanserer ny nettside

Barnehagestiftelsen Kanvas har lansert nye hjemmesider – kanvas.no. Daglig leder i Kanvas, Robert Ullmann, forteller at de har hatt tre hovedmål med de nye nettsidene. –  Våre nye nettsider skal være en tydelig formidler for hva Kanvas står for, de skal gi kortfattet og lett tilgjengelig informasjon til alle våre målgrupper, og de skal være brukervennlige fra alle plattformer – ikke minst mobil. Og vi er godt fornøyd med resultatet, legger Ullmann til.

Oversiktlig design for flere målgrupper

De nye nettsidene har blitt utviklet av Dekode, som også har utviklet nettsidene til de 64 Kanvas-barnehagene, og begge parter er svært fornøyd med samarbeidet. Simen Verpe Eriksen, rådgiver i Dekode, synes det har vært et spennende prosjekt. – Kanvas kommuniserer med mange forskjellige målgrupper med ulike behov: foreldre, arbeidssøkere, kursdeltagere, barnehageeiere, presse og barnehagesektoren generelt. Overordnet var det viktig med et design som matcher Kanvas sin rolle som profesjonell og fremtidsrettet aktør i barnehagesektoren, samtidig som innholdet måtte være oversiktlig, lett fordøyelig og brukersentrisk. Dekode er svært fornøyde med hvordan designet løser sine oppgaver og med hvordan Kanvas sitt innhold har fått en bedre struktur.

En bedre brukeropplevelse

– Dekode har vært gode sparringspartnere gjennom hele prosessen, forteller kommunikasjonssjef Synne Alsaker. – Nye kanvas.no har et helt nytt design med renere layout, i tråd med Kanvas’ visuelle identitet. Det vil gi besøkende en bedre brukeropplevelse, fra alle digitale flater. I tillegg er jeg svært fornøyd med hvordan vi har fått til en integrasjon mellom våre ulike digitale verktøy; kommunikasjonsportalen MyKid, som alle Kanvas-barnehagene benytter seg av, den digitale PR-plattformen Mynewsdesk og nye kanvas.no. Det gjør jobben med innholdsproduksjonen til kanvas.no og våre 64 barnehagenettsider til en lek.