Transport og parkering

Det settes opp busser fra alle destinasjoner (tur-retur) – også for de som ankommer Gardermoen med fly. Daglig leder melder fra om hvem som ønsker busstransport via påmeldingen som går ut på e-post. Det er parkeringsplasser ved begge hotellene og kongressenteret – informasjon om priser og parkering.

Reiseutgifter i forbindelse med Storsamlingen:
Det er ønskelig at alle ansatte blir med på de sosiale arrangementene på storsamlingen i tillegg til det faglige, men vi har forståelse for at det av ulike årsaker kan være vanskelig å få til for noen. Dersom noen må dra hjem etter det faglige programmet, eller etter middagen, vil vi dekke reiseutgifter. Billigste transportmulighet må da ordnes av den enkelte.

Bussene fra Oslo settes opp fra Oslo Bussterminal. På skjermene der vil det stå: Charterbuss.no as  – Kanvas Thon Congress senter. Gå til plattformen det henvises til.

Busstider for hver enkelt destinasjon publiseres her senest uke 41. Daglig leder får tilsendt lister med oversikt over hvem som skal på hvilken buss.

 

Tilbake til praktisk informasjon