Barnebok – Kim og Kaia flyr høyt

I forbindelse med at Kanvas fylte 30 år i 2016 ga vi ut vår første barnebok: «Kim og Kaia flyr høyt». Boken er skrevet og illustrert i sin helhet av ansatte i Kanvas, og vi er veldig stolte over å kunne tilby alle å kjøpe boken.

Boken handler om Kim og Kaia som er gode venner og går i samme barnehage. En kveld skal Kaia overnatte hos Kim og vi får bli med på en spennende reise høyt og lavt, i vann og på fjell. Dette er en engasjerende bok som fenger barna.

Redaktør: John Roald Pettersen
Tekst av Kanvas’ arbeidsgruppe:
Magnhild Brekke, Anita Særvold Johannessen, Toril Kristensen, Mats Mercoll, Kristin Roen, Anita Merethe Sollid
Illustrasjoner: Siri Haugan
Design og grafisk produksjon: Anita Særvold Johannessen

Boken kan bestilles via vår nettbutikk

Boken er illustrert med fargerike tegninger som underbygger teksten